Alles voor interieur

Wilt u uw kantoor, winkelpand, salon of wachtruimte inrichten? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende inrichting. Wij hebben ervaring met zowel kleine als grote projecten. Wij hebben reeds kleine vergaderruimtes, kantines tot aan gehele afdelingen van prachtig meubilair voorzien.

Om iedere klant te kunnen helpen hebben wij gekozen voor een breed scala aan stoelen en overige interieurartikelen zoals bureau’s, lampen, kasten, kunst en accesoires. Bij ons zijn vele stijlen en prijsklassen beschikbaar.

 Op aanvraag zijn bijna alle mogelijkheden verkrijgbaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

U kunt op verschillende manieren contact opnemen. Neem contact met ons op

De levertijden kunnen verschillen omdat wij samenwerken met meerdere leveranciers. Mocht u meerdere artikelen wensen voor een project, dan raden wij u aan met ons contact op te nemen voor specifieke informatie. Een totaal overzicht van ons meubilair kan u vinden op www.robin-design.nl en www.robin-classic.nl .

Zoals eerder aangegeven leveren wij ook maatwerk zoals bij een aantal van onze design stoelen zoals bijvoorbeeld de Barcelona Chair.

Wij werken samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in projectinrichting, architecten en verschillende binnenhuis stylisten. Bent u een projectinrichter, architect of stylist neem dan contact met ons op voor het partnerprogramma waar uiteraard andere prijzen gelden dan de genoemde consumenten prijzen. Wanneer er sprake is van grote partijen leveren wij zeer interessante volume kortingen aangezien wij direct in contact staan met de producenten van ons meubilair.